autor: Jimmy » grudnia 28, 2008, 10:56 pm
Andrzej wywołał mnie do raportu, więc jestem! A tak naprawdę, to cieszę się, że jest okazja podzielić się z Wami kilkoma myślami.
Rok 2008 to jeden z najbardziej burzliwych okresów jakie w życiu przeszedłem. W ciągu tego jednego roku zmieniło się tak wiele, że nie sposób nawet przywołać choćby połowy wydarzeń.
To co jednak dla mnie najbardziej istotne, to fakt że w tym roku de facto audycja Loose Blues (mimo wielu sztormów) nabrała rumieńców i zdobyła (mam taką nadzieję) stałych słuchaczy. Nie sposób nawet wyrazić radości jaka towarzyszy mi, niemal co tydzień, kiedy zasiadam do ustalania playlisty.
Audycja, mimo, że zajmuje najwięcej czasu, to jednak tylko fragment tego, co działo się w tym roku. Może nie jest to najbardziej odpowiednie miejsce, ale chciałbym podziękować wszystkim, którzy w tym mijającym roku postanowili zaufać mojej osobie....
- Dorocie i Jackowi Łapińskim oraz Lechowi Bekulardowi za powierzenie mi funkcji "eksperta" na Las Woda i Blues 2008
- organizatorom II Festiwalu im. P. Bergera w Kaliszu za zaproszenie do grona Jury
- Andrzejowi Matysikowi i Redaktorom Naczelnym Twojego Bluesa za publikację artykułu na łamach czasopisma
- Mariuszowi Marciniszynowi za możliwość współprowadzenia Koncertu Przyjaźni
- słuchaczom audycji za wytrwałe i aktywne uczestnictwo w tych niemal 50 audycjach
- wreszcie Wam, forumowiczom, za to, że mimo kontrowersji niektórych decyzji postanowiliście pozostać w tym magicznym miejscu. Biję się w piersi i przepraszam wszystkich, którzy poczuli się przeze mnie skrzywdzeni. Obiecuję zawsze wypełniać swoje obowiązki z największą troską!
W końcu w swoim imieniu i myślę też choć części forumowiczów, chciałbym podziękować Andrzejowi Jerzykowi! Chłopie, dzięki Twojej niespożytej energii spotykamy się i tu i na koncertach.... Nie wiem skąd czerpiesz siłę, ale nigdy nie przestawaj zagrzewać nas do bycia aktywnym!
Wiem, że gdyby nie Twoja AURA, nie robiłbym tego, co dzisiaj robię! Dziękuję!