Nic innego nie robie od 16 lat tylko promuję Lynyrd Skynyrd..
Led Zeppelin , DMB , Dereka Trucksa ,Phisha , Panic , Muła / tak naprawde pierwszy ich zagrałem w tym kraju w Ja Radio w Jarocinie - 3 dni po premierze.../ etc
.....................................
Trójka nic tu nie da. to wszystko idzie w świat za sprawa online.
Za rok w autach bedziesz sluchał Radia Centrum...innych również..
Pisałem przez ładnych pare lat w Metal Hamerze i Twój Blues / Magia Białego Południa /
Dopisałem suplement do historii ABB i oddzielna historie Gov't Mule.., sprawowałem piecze nad wydaniem ksiązki Marley Brant - Freebirds / o Lynyrd Skynyrd/ ; pisalem i grałem Rossington Collins Band , Allen Collins Band , Steve'a Gainesa i wszystkie pochodne; dostaje mnóstwo emaili w tym temacie..Wiedziales o tym???? Mysle że nie..
Nie piszę o tym po to by sie chwalic ale po to by uswiadomic Tobie Jarasie ze nikt w tym kraju nie zrobił wiecej dla tej muzyki. To wiem.
I z tego jestem dumny. Ale znam tez realia.
[b]Nie NARZEKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opisuje Ci sytuacje jaka panuje na naszym rynku.
Pierdol...ęcie jakich malo.
Pare osób juz kontaktowalo sie z roznymi kapelami z Poludnia , bezczelnie powołujac sie na mnie. Wszystkie te emaile prędzej czy pózniej trafiały zawsze w koncu do mnie.Móglbym iśc z tym do prokuratury..ale po co.. Paranoja. i tyle.
Moim marzeniem jest zobaczyć LS w Polsce. I logistycznie jest to mozliwe. Byc moze policzą troche taniej ale to i tak nie zwróci nawet podstawowych kosztów.
I Ty mi piszesz że nic nie robię???? daruj.
......................................
Jesli są sponsorzy ktorzy pokryja ten ogrom kosztów to można nad tym pomysleć.
Ale ja mam rodzine i nie zaryzykuje jej bytu kosztem wlasnych zachcianek.
Nie obrażam fanów RS czy Claptona.Po prostu nie przepadam za Claptonem a Stonesów - nie znoszę! Znam setki ludzi ktorzy pojechali tam bo nazwa. Pytałem o plyty..o muzyke...i nic..Clapton to dla większości Wonderful Tonight a RS to I Can't Get...etc...
Mowia..wlasnie tak..Ty wiesz a ja bylem na Stonesach , na Claptonie...Na Eltonie Johnie...etc...
Malo znasz ten "światek"...
Wbrew pozorom Skynyrd i tak jest w Polsce najbardziej znana kapela z Południa...
Ta Legenda jest jednak ciagle zywa..
Dochodzi jeszcze jeden element tej układanki : prawo do uzywania nazwy..
W testamencie Ronniego / ktorego bacznie pilnuje Judy / są dwa warunki na zachowanie nazwy. Nawet i to moze sie zmienic. Ale to moje prywatne wiadomości.
Tak czy siak...bez ogromnego zaplecza logistyczno - finansowego sciaganie kapeli wieloosobowej TEGO FORMATU równoznaczne jest z samobójstwem.I doskonale wiem co mowie.
................................
Nie zaszyłem sie w Radio Centrum...tu mi jest dobrze a muzyka i tak idzie w swiat. Trojka??? mam pare historii z tym zwiazanych. Nie jestem zainteresowany.I nigdy nie bedę...
.............................
Heh..moja wina ...fajne...podejście do tematu...normalnie ..ręce opadają..
Piszę o faktach , o realiach..nie narzekam...z gruntu jestem optymistą.
Jeszcze jedno - jeśli choc raz licząc od dzis.....jedyny raz ,ktoś..w jakiejkolwiek sprawie powoła sie na mnie , lub na Agencje w ktorej kiedys byłem Tangerine -skończy sie to sądem.
I male jeszcze sprostowanie...bo trafiaja sie pajace którzy sieją zło. NIE WYRZUCONO MNIE Z AGENCJI KTORA WSPOLTWORZYŁEM. Po prostu odszedlem , I nie będe sie tlumaczył dlaczego. Byc moze wróce to tego typu dzialalnosci...byc może..[/b]
Pozdr