Najchętniej umieściłbym ten wpis w innym miejscu Forum, ale chcę trzymać się przyjętego tu podziału, stąd - .../Multimedia/Gov't Mule.
Jakiś czas temu wykupiłem dostęp do materiału zarejestrowanego podczas tegorocznego Mountain Jam (2012). Póki co zawartość stanowi zapis z 1-3 czerwca tego festiwalu, w tym 1-2 dzień to materiał z występu Gov't Mule a 3 dzień to Tedeschi Trucks Band.
No i teraz najważniejsze. W związku z tym, że taką muzyką trudno się nie podzielić z podobnymi sobie Zapaleńcami, chcę Wam zrobić małą niespodziankę w postaci dostępu do tej zawartości na moim koncie iClips!
Cały dzisiejszy dzień czekam na Wasze głosy, dotyczące terminu, w jakim najwygodniej będzie Wam skorzystać z udostępnionej zawartości. Myślę, że cały jeden dzień dostępu powinien wystarczyć. Jeśli macie szybkie łącza, bez problemu pobierzecie całość na dysk.
Na priva piszcie swoje adresy e-mail, na które będę mógł Wam wysłać dane do konta. Od razu wspomnę, iż wyślę te dane w jednej wiadomości e-mail skierowanej do wszystkich chętnych. Wysyłając więc do mnie informację o swoim adresie e-mail liczcie się z tym, że całe grono zainteresowanych będzie miało wgląd w te dane. Myślę jednak, że i tak macie ze sobą kontakt także poza tym forum, więc krzywda się nikomu nie stanie
O dogodnym terminie realizacji tej "niespodzianki" piszcie tutaj. Łatwiej się Wam będzie razem umówić na jeden termin. O adresach e-mail natomiast, jak wspomniałem, piszcie do mnie na priv'a.
Jak się Wam podoba pomysł?
Pozdrawiam!!