Adaś , cieszę się bardzo, bo będzie archiwizacja kamerką, ale fotki bardzo się przydadzą.
Mam pomysł, ponieważ robisz fantastyczne zdjęcia, ale zdradzę tajemnicę dopiero na miejscu:)
Zależałoby nam tj Jurkowi i mi,żeby każdy, kto przybędzie zdeklarował się na jak długo.
Dlatego przemyśl, podejmij męską decyzję i zgłaszaj się do Jurka, albo do mnie.
Z tym ,że ja będę dostępna jeszcze tylko dzisiaj, a potem dopiero 22-go, bo jutro wyjeżdżam.
Jurka kom. w tej zakładce. Moja podam jak wrócę.
Piszę nam, ponieważ wczoraj spotkaliśmy się, żeby porozmawiać na temat nagrania i Jurek odważył się
i przekazał mi kilka obowiązków poza muzycznych.
W ubiegłym roku podczas JW Festiwal w Ostrowie Wlkp Jan Chojnacki, Przytuła&Kruk, ja i jeszcze dwie osoby z forum , odwiedziliśmy Zygmunta w domu. Chłopaki zagrali mu akustycznie, co sprawiło Zygmuntowi ogromną frajdę. Pochwalił się nam swoimi kompozycjami sprzed lat, których jest autorem muzyki i tekstów. Jan Chojnacki zaproponował wówczas, żeby muzycy z forum i nie tylko podjęli się nagrania utworów, oczywiście za Zgodą i w porozumieniu z Zygmuntem.
Między innymi dlatego zostanie podjęta próba nagrania jednego z utworów.
Są z nagraniem też plany medialne. Mam nadzieję ,że redaktor Jan Chojnacki pomoże nam w tym( w ubiegłym roku u Zygmunta coś na ten temat nadmienił), ale musi mieć do dyspozycji profesjonalne nagranie.
Liczymy na Was.
Ponieważ czas nieubłaganie biegnie osoby, które zadeklarowały wcześniej swój udział zarówno muzyczny, jak i towarzyski, bo taki też jest mile widziany, proszone są o potwierdzenie swojego przybycia i ewentualną rezerwację miejsc noclegowych(to u Jurka).
Poza czasem na nagrania, przewidywane są wieczorem jammowania i rozmowy aż do totalnego zmęczenia.
Może to być poza szczytnym celem również okazja do spotkania towarzyskiego.
Nadal potrzebna sekcja i osoby do chórku!!! , który poprowadzi do boju Ewa Brachun .
Tutaj więcej informacji na jej temat
http://www.archiwumrocka.art.pl/186,muzyk.html
Jej współpraca z Budką Suflera trwała około 6-ciu lat, a obecnie Ewka koncertuje z zespołem Scorpions. W międzyczasie brała udział w wielu innych projektach.
Nie zna Zygmunta, ale ani przez moment nie zawahała się pomóc w nagraniu.
Wczoraj rozmawialiśmy z Bartkiem Cholewińskim, który wesprze nas "klawiszami".
Zatem zgłaszajcie się i przybywajcie, nie dajcie się prosić.