Oj Włodek, jak bardzo łatwo Cię obrazić! Jeżeli tak odebrałeś moja wypowiedż, to Serdecznie Cię Przepraszam! Ale nie to było moją intencją. Chciałem tylko przekazać Ci co mną kierowało, pisząc ten list do Wszystkich. Nie doszukałem się szydzenia z Ciebie czy uszczypliwości!
Podałem Twój przykład, bo to właśnie Ty napisałeś do mnie. Gdyby to była inna Osoba, odniósł bym się z przykładem do niej.
Serdecznie przepraszam za literówkę. Pisałem póżno. Akurat mam płyty "Blues Menu" i grałem także na antenie, a Tadzia znam osobiście i bardzo cenię sobie tę znajomość.
Oczywiście w podświadomości cały czas liczyłem na to, że może dzięki tej mojej korespondencji, wypełnisz ankietę! To tylko tyle Włodku!
Oczywiście że masz zasługi, choćby to co wydarzyło się w temacie "Niebiesko Czarnych" i poszło dalej dobrą drogą. I tak trzymaj dalej!!!
Ale tym razem, tematem była ankieta i tylko o niej pisałem.
Masz bardzo wrażliwą duszę, dlatego jeszcze raz Przepraszam jeżeli poczułeś się urażony i mam nadzieję że nie pożegnasz się z forum.
Liczyłem raczej, że się uśmiechniesz i zrobisz nam niespodziewankę wypełniając kategorie ankiety!
Włodku! Ja też kocham Cream Canned Heat, Savoy Brown, Blowdyn Pig, Johna Mayalla itd. Przecież to nasza muzyka starszaków!!!
Na szczęście jest nas jeszcze mnóstwo zdeklarowanych fanów, dziś już klasyki!!!
Swoją drogą może mam taki głupi styl pisania i nie można mnie zrozumieć.Nigdy nie czytam co napisałem, po prostu wysyłam. Ale na Boga Włodek! Nie chciałem Cię urazić!!!