Mialem nie brac udzialu, ale pewiena smutna informacja jaka znalazlem na forum spowodowala , ze stanie sie inaczej. Na dodatek doszedlem do wniosku, ze nie pomine milczeniem plyty w ktorej nagraniu dane mi bylo uczestniczyc. A i jeszce jedno. Z pelna premedytacja ogranicze sie do pozycji nr 1 i czesc kategorii pomine.
A N K I E T A
Zespół - nie mam ulubionego
Wokalista - i co ja mam zrobic skoro moja wlasna estetyka muzyczna zmusza mnie do oddania glosu na kolege Piotra "Lupiego" Lubertowicza
Wokalistka Pani Łapka, ta Pani Śpiewa!
Gitarzysta - kilkunastu bardzo ciekawych i nieporownywalnych, czyli nie moge nikogo wyroznic.
Basista - podobnie jak z gitarzystami
Harmonijkarz - David Wydra , bo dzwieki ktore gra to muzyka, ktora do mnie trafia
Klawiszowiec - Andrzej Serafin, bo choc ich /Doorsow/ nie slucha, to ja i tak slysze w jego grze stylistyke Manzarka
Perkusista - Arek Kuś
Inne instrumenty - Andrzej Serafin - wibrafon
Blues akustyczny - Piotr "Lupi" Lubertowicz, idzcie na jego koncert, to zrozumiecie moj glos oddany na kumpla.
Płyta - L.S.D. i co z tego, ze na niej gram jak i tak cholernie mi sie podoba
Koncert - Joe Lous Walker i jego band w Ostrowie, miazga absolutna!
Festiwal - na wlasny glupio glosowac a konkurencji punktow nie dam
Wydarzenie - smierc Captaina Beefhearta
Odkrycie - brak takowych
Audycja Forum Okolice Bluesa - ostanio zbyt malo slucham bym mogl glosowac
Osobowość Roku - nie potrafie sie zdecydowac w zwiazku z tym nie oddam glosu
Najsympatyczniejszy Forumowicz - sporo lubie, dobrze, ze nie ma kontrkategori, bo bym sobie pozwolil do 5 miejsca
Blues Knajpa - w moim odczuciu jest kilka niezlych , ale nie ma takiej do ktorej ma 100% przekonanie