autor: margo » kwietnia 27, 2010, 11:32 am
Witam Was, Kochani.
Długo mnie nie było, co?
Tak. Wróciłam.
[...]Robicie dokładnie to, co sobie zaplanowali "zarządcy"
buntuję się, pyskuję....i odchodzę...albo doprowadzam do tego, by mnie zbanowali
i co?
uważacie, że ktoś będzie po Was płakał?
za tydzień, dwa, większośc na Forum odetchnie z ulgą....bo to i tak "błędne owce", którym zawsze zajedno... kochają "normalność"
a wspomniani "zarządcy" dopiero będą zacierać ręce..." no, całkiem łatwo nam to poszło. Chwila moment i niewygodni są na zielonej trawce" [...]
- a z którymi nie mam innego kontaktu - mimo takich oto przekonań
(priv od jednego z "userów", muzyka z resztą - ileż to ja ostatnio takich opinii słyszałam!)
Cześć.
Olej juz ta dyskusje w wiadomej zakładce...
Powiem Ci szczerze, że nie zaglądam na forum już od dawna z reszta [...] (zbyt wiele napisać).
Kretyństwo szerzące sie na forum wkurza mnie na tyle, że nawet w tematach muzycznych nie mam ochoty się wypowiadać, bo zaraz zjebka jak nie po myśli trolli których na forum od cholery.
Pisze bo Cię lubię, z resztą sama wiesz
pozdrawiam serdecznie i nie daj się. (krzyczą tylko słabi i zakompleksieni)
Buziak.
Wróciłam dlatego, że
... Powiecie, to forum tylko . . . nie dla mnie. Bo ja nigdy zwolenniczką społeczności wirtualnych nie byłam i zanim trafiłam na OB nigdzie nigdy się nie udzielałam (nawet gg nie miałam). Ale to było Moje Miejsce. Bliskie mi pod wieloma względami. Trochę jakby drugi dom. Tu się śmiałam, płakałam i kłóciłam. Tu poruszałam wszystkie, ABSOLUTNIE WSZYSTKIE tematy. Tu wreszcie spotykałam się z innymi ludźmi. I tu mi wtargnął jakiś szerszeń, sąsiad z wiertarą jakby i mnie wykurzył. A ja się głupia dałam podpuścić. Bez sensu.
Nie, nie żałuję, że wstawiłam się za Wojtkiem, nie wstydzę się też tego posunięcia. Tylko kurewsko boli.
Odchodziłam z tego forum już chyba trzy razy - dwa poprzednie po cichu, bez szumu, bez zwracania na siebie uwagi. Ci, którzy wiedzieli, widzieli, zauważali, podsyłali mi mailem linki do ważnych - ich zdaniem - dla mnie tematów. Jednak wtedy rezygnowałam zmęczona tymi wspomnianymi wyżej "trollami" nie zaś - jak tym razem - oburzona na działania Administracji. A tego bez echa pozostawić po prostu nie mogłam.
Nie podoba mi się absolutnie działanie Kory i Dziadka Władka. Uważam, że są to niewłaściwe osoby na stanowiskach tak ważnych i odpowiedzialnych na TYM forum. Wbrew pozorom zdaję sobie sprawę, jak ciężkim zadaniem jest administrowanie. Wiem także, jak trudno znaleźć kogoś kto zechciałby podjąć się tego trudu i czas znalazł na to zajęcie. Zawsze jednak przecież trzeba znać swoje miejsce, swoje prawa ale i OBOWIĄZKI. Tych dwoje "zawiadowców" przesadnie wykorzystuje swoje prawa jedynie.
Nie szkodzi NAS JEST WIĘCEJ.
Pozdrawiam Was serdecznie bez deklaracji, że zostanę tutaj na dobre . . .zwłaszcza po wydarzeniach z ostatniej nocy.
Jednak przedstawień z blokowaniem mnie, dążeniem do zbanowania już nie planuję - przynajmniej wszyscy chętni będą mieli możliwość kontaktu ze mną prywatnego.
Małgosia
Ostatnio zmieniony kwietnia 28, 2010, 8:59 am przez
margo, łącznie zmieniany 1 raz