no tak, hehehe
muzyka jak zwykle gdzieś na ostatnim miejscu.
najpierw porównania i takie tam inne dywagacje.
no cóż, każdy ma swoje zdanie i trzeba to uszanować
co za różnica Agatko, czy zespół robi te urodziny, czy agencja???
- porównujesz do zespołu Dżem - zwróć uwagę, że Dżem to instytucja, to firma, spółka. Dżem to fenomen z najlepszym menagerem jakiego można mieć. Dżem to wspaniałe zaplecze medialne w postaci Gerarda sprzedającego wszelkiego rodzaju gadżety itd.
popatrz ile koncertów w roku gra Dżem a ile Perfect. Widać, że nie są aż tak "perfekcyjni" jak np Dżem
ale to im nie umniejsza - są świetnym zespołem rockowym i tyle. Są muzykami, a nie biznesmenami i skoro nie mają takiego zaplecza muszą korzystać z pomocy agencji.
mam nadzieję, że będziesz (będziemy) się dobrze bawić w sobotę i wygra dobra muzyka
Perfect nie ma nic wspólnego ze Śląskiem???
ojojoj
gdy się reaktywował ten zespół w 1994 raku, Andrzej Urny ściągnął chłopaków na Śląsk i w Zbrosławicach chłopaki przygotowywali się do koncertu w Spodku. Tak - właśnie w Spodku, bo początkowo był pomysł, żeby zagrać tylko ten jeden koncert. Chłopaki byli jednak mile zaskoczeni, bo koncert przeszedł ich najskrytsze oczekiwania - było więcej chętnych niż miejsc i koncert wyprzedał się "na pniu". Zagali wówczas wspaniały koncert, który zresztą został wydany po latach na płycie. Po tak udanym koncercie chłopaki postanowili reaktywować zespół na stałe.
tak więc i Śląsk i Spodek jest bardzo ważny dla Perfectu, bo to miejsce ich reaktywacji, ich odrodzenia a właściwie początek ery "pochołdysowej" w tym zespole. Może dlatego wybrali to miejsce. A może to początek cyklu takich koncertów, może znów chcą się przekonać jakie jest zapotrzebowanie???
dla mnie to nieważne - liczy się dobra muzyka i na takową liczę.
kupowałem dziś bilet i praktycznie spodek jest już wyprzedany i to cieszy.
więcej o tym zasłużonym zespole na
www.perfect.art.pl
do zobaczenia w Spodku