autor: Grzegorz Sterna » grudnia 12, 2009, 7:42 am
no i widzisz Bibi, ze każesz pisać o Blues Inside, a sam piszesz o czym innym, tym samym wywołując mnie do tablicy.
Za drogie powiadasz bilety są dla studentów, młodzieży w ogóle? a wiesz ile taki bilet "na legitkę" kosztuje? a wiesz ile kosztuje koncert? a wiesz skąd się bierze pieniądze na koncert?To niestety nie czasy głębokiej komuny, jak sie wydaje niektórym, którym jeszcze z umysłów nie wyparowała, gdzie wszystko organizował Dom Kultury bo miał na to kasę z naszych podatków.
No dobrze podpowiem trochę, bo możesz nie wiedzieć, skoro często sam wchodziłeś za darmo na LCB. 16 zł za bilet ulgowy to według Ciebie za dużo? dla tych , którzy cenią sobie wyżej piwo w sklepie od wrażeń artystycznych oczywiście to wysoka cena, ale my takich nie chcemy, ktoś kto przychodzi na koncert i siedzi przez cały czas jego trwania w barze (bo jest uzależniony od alkoholu, i stąd jego narzekanie na wysokie ceny biletów) jest osoba co najmniej dziwną. Wiem wiem, tam też słychać, ale to jest tak jakby się poszło do kina a cały seans przesiedziało w holu.
a wracając do drogich biletów to jak sądzę Wasze będą darmowe, albo za 5 zł? bo jeśli będzie inaczej to cała Twoja powyższa wypowiedź będzie bezsensowna
Dziękuję i pozdrawiam cały zespół Blues Inside i przepraszam, że musiałem zaśmiecić jej watek, ale w przypadku ataku każdy ma prawo się bronić.
P.S. Życzę wielu grań, na które menele nie będą mieli wstępu.
PS2. ALF załóż swój temat w innym miejscu, bo na pewno będzie o czym pisać!!!
Ostatnio zmieniony grudnia 12, 2009, 1:31 pm przez
Grzegorz Sterna, łącznie zmieniany 1 raz