Dzięki Andrzeju za ŻYCZENIA.
Podziękowania za mijający
2008 rok, to się Tobie należą i tu pozwól - Wszystkim Redaktorom
Netowego Radia (bo dla mnie ono takie jest).
Heh zgoda forumowiczom też jak najbardziej, bez nich nie byłoby tego klimatu.
Tu można wymienić 100 - 200 audycji niepowtarzalnych.
Andrzeju Twoje wszystkie są super, ale tu chciałem wspomnieć dwie , gdzie twórcami głównie byli forumowicze, pewnie ten klimat podczas ich trwania to Twoja zasługa "w rzeczy samej".
A mianowicie mam w pamięci "Primaaprilisową" Piotra Zduńczyka i audycję Marka Kaczanowskiego "Dla niesłyszących".
Dla mnie to był klimatyczny majstersztyk forumowy, Mistrzostwo Świata za to Forum powinno dostać
Nobla w każdej dziedzinie.
Była tam metaFIZYKA, CHEMIA, MEDYCYNA (psychiatrzy mogliby wiele nowych odkryć dokonać), LITERATURA, EKONOMIA, itd, itd, o POKOJOWEJ wspomnę na końcu.
Jeszcze dzisiaj ryło mi się śmieje na samą myśl o nich.
Twoje Andrzeju są super ciekawe, zajmujące, odkrywcze. Dzisiaj po obowiązkowym odsłuchaniu Aśki i Adama, trafiłem na nagrania Cactus'ów.
Kurcze ponad 40 lat słuchałem trójki, może gdzieś tam kiedyś puścili, co z tego nie potrafili zaintrygować. Ty to zrobiłeś znakomicie, a Cactus'y to najwyższa półka i nie wiedzieć o nich nic - szkoda
Nie pamiętam która, ale Twoja była naj
PIERWSZA której czynnie słuchałem.
O Bluesowych Imprezach szkoda gadać. Poznaliśmy się na Las Woda & Blues i tak już poszło dalej. Już mówiłem pierwszy raz w życiu byłem W Ostrowie
Niesamowita sprawa tak pokochałem to miasto, że zaraz musiałem drugi raz
Życzę
wspaniałego