Wielkie dzięki za to, że byliście! To za Waszą przyczyną udało się w tym roku zebrać całkiem pokaźną sumkę, którą przekażemy na konto Stowarzyszenia Rozwoju Transplantacji Szpiku Kostnego u Dzieci.
Panowie Muzycy, chylę czoła! Wystarczyło kilka telefonów, sprzyjający termin i już grała Muzyka.
Maciej Balcar postawił jeden warunek: „Chciałbym, abyście moje honorarium w całości przekazali na rzecz Stowarzyszenia”. Kto był, ten wie, że Maciek przeznaczył na ten cel o wiele więcej.
Wojtek Czemplik – czarodziej skrzypiec, ale nade wszystko Człowiek. Przyjechał, zagrał, pojechał. Chciał wiedzieć jedynie, w jaki sposób zostaną spożytkowane pieniądze zebrane podczas koncertu.
Bartek, Marek, Krzysiek i Tomek, dziękuję Wam za czas, pracę i talent, które ofiarowaliście na rzecz chorych dzieci i ich rodziców. To wielka sprawa móc przy takiej okazji liczyć na Przyjaciół!
Panowie, dziękuję za nuty i słowa, które mam wrażenie, długo jeszcze będą pobrzmiewać nie tylko w mojej głowie i sercu. Wielkie dzięki dla Łukasza Lisa, Bartka Musiałowicza (MASTER-TON) – dźwięk i Roberta Podejmy – światło.
Jerzyki, Pani Ewo, Jarku, Gerardzie… dziękuję, Wy wiecie za co!
Wszystkim ludziom dobrej woli, bez których ten koncert nie stałby się wydarzeniem!
W imieniu organizatorów,
ale i swoim własnym.
Sebastian Górski