autor: Andrzej Jerzyk`e » czerwca 12, 2008, 9:02 pm
Moi Drodzy! Czasami tak się dzieje, że bardzo chcemy być przed mikrofonem na żywo, ale los tak sprawia że jest to niemożliwe. Tak będzie właśnie w ten poniedziałek. Niestety nie będę mógł uczestniczyć w audycji. Dlatego wspólnie ze Sławkiem "Betsztynem", postanowiliśmy przenieść program zapowiedziany w pierwszym poście, tuż po przerwie wakacyjnej. To też dlatego, że Sławek 23-czerwca wyjeżdża na tourne które trwać będzie 5 tygodni. A więc nie będziemy mieli już szans, aby Sławek "Betsztyn" z Toddem Wolfem, mogli na żywo być z nami podczas emisji do przerwy wakacyjnej, a tak miało być w ten poniedziałek.
W związku z zaistniałą sytuacją, audycja będzie nagrana, a ja zrobię wszystko, aby być z Wami tutaj na forum. Mam nadzieję, że pomimo tego, pojawicie się także jak zawsze, w tej zakładce, w poniedziałek o 23:00!!!
Tym razem postanowiłem zaprosić Wykonawców o ciemnym odcieniu skóry, a poza Ich niekwestionowaną perfekcyjną umiejętnością śpiewania bluesa, ważnym elementem będzie saxofon, który cudnie towarzyszyć będzie Czarnoskórym Mistrzom!!!
W Radiu Centrum Kalisz i w Internecie zagrają dla Was:
01. Big Joe Turner
02. Luther Allison
03. Albert Collins
04. Jimmy Witherspoon
Myślę sobie że ta muzyka sprawi Wam duzo radości, bo dżwięki to bardzo prawdziwe i zagrane, zaśpiewane, prosto z bluesowego serca!!!
Do usłyszenia w poniedziałek o 23:00!!! Postaram się koniecznie zasiąść przed komputerem, aby być z Wami na stronie audycji!!!
Pozdrawiam Serdecznie!!!
Ostatnio zmieniony czerwca 13, 2008, 1:22 pm przez
Andrzej Jerzyk`e, łącznie zmieniany 2 razy