Chcia?em serdecznie Wszystkim podzi?kowa?. Publiczno?ci za wsp?lna zabawe i ?e przyszli?cie. Muzykom ?e mnie nie zawiedli i zjawili si? w komplecie i pi?knie zagrali daj?c z siebie wszystko. Gerardowi za pomoc w organizacji tego przedsi?wziecia. Andrzejowi Jerzykowi za
wspania?e prowadzenie konceru i Ani za pomoc w promowaniu imprezy. Kfiatkowi za projekt plakatu i robienie jedzonka i kawusi. Jurkowi za pomoc na scenie. Tak o trzeciej w nocy po koncercie stres mi min??.Na moje ucho b?dzie z tego konceru duzo ?wietnego materia?u na p?yt?. To co dzia?o si? na scenie przeros?o moje marzenia chociaz mniej wi?cej czego? takiego oczekiwa?em i to chcia?em osi?gn?c dobieraj?c sk?ad. Za ewentualne niedoci?gni?cia przepraszam. Tym co nie byli moge powiedziec tylko tyle, ?e takie co? si? juz nie powt?rzy. Sola Bartka i Cielaka na pewno stan? si? punktem odniesienia dla innych harmonijkarzy, Bartek Szopi?ski pokaza? ?e nie tylko boogie go rajcuje, m?ody Szopa zagra? jak stary, Szulkowski Brathers te? mieli sw?j dzie?-piekny set,
Ceg?a si? dwoi? i troli?
da? rad? ch?op. Tadek zagra? najszybsz? wersje Hej s?siadk?, kt?r? zamierzamy zg?osi? do Guinessa jako najszybciej za?piewany blues bez pomy?ki:) a jego bass to bass bluesowy. No Jaromi pokaza? co znaczy spok?j i opanowanie sceniczne a jego granie od ty?u mnie nieustannie fascynuje.
No i kr?tki recital tria Magdy ( My band?), kt?ra jak zwykle zaczarowa?a publiczno?? a wspaniale pomogli jej w tym Ola Siemieniuk i Arek Osenkowski, kt?ry pokaza? dodatkowo lwi pazur wchodz?c na solo w cze?ci angielskiej session. No i na koniec solo Krzy?ka z Los Potatos na pianie zwie?czy?o dzie?o.
Dzi?kuje i pozdrawiam
Peace
Ps: acha jo tyz jedna fajno sol?wka agro?
.