ardzo mi przykro, że nie wszyscy mogli słuchać audycji.
Złośliwość, rzeczy martwych - niestety.
Zastanawiam się, więc, czy w następnej audycji nie powtórzyć kilku nagrań.
Przeglądnijcie track listę i wyraźcie swoją opinię.
Bardzo dziękuję za sugestie dotyczące następnych audycji.
Tym razem nie jestem zawiedziony jest ich sporo, są zaskakujące (niektóre), ale bardzo ciekawe i dla mnie bardzo pomocne.
W końcu przede wszystkim robię tę audycję dla Was. No i trochę dla siebie.
Uchylę rąbka tajemnicy i powiem, że w przyszłym tygodniu będzie prawdziwa rewelacja z Warszawy. No masakra po prostu
Pozdrawiam i do usłyszenia.
P.S
Przeczytajcie w dziale News i Koncerty o przeglądzie, który odbędzie się w Ostrowie i przekażcie informacje wszystkim, którzy mogą być tym zainteresowani.
Zapraszam też nie grających czynnie. Jako gwiazda zagra ALL MY LIFE i BRACIA. Warsztaty będzie prowadził Leszek Cichoński. Będzie giełda płyt i może dam się namówić na dyskusję o polskiej muzyce rockowej.
Acha w czasie koncertu będzie rejestrowany materiał na płytę, więc impreza zapowiada się imponująco. Warto się wybrać, bo to jedyna taka impreza w okolicy.
1 – 2. Ogród Wyobraźni ( nagrania pochodzą z koncertu finałowego FMR w Jarocinie w 1981)
3. OGRÓD WYOBRAŻNI – Chłonę czas ( z kasety „List rewolucyjny” JMW rok wydania nn)
4. DŻEM – Taniec Śmierci ( z FMR w Jarocinie w 1980 roku)
5. DŻEM – Whiskey ( z FMR w Jarocinie w 1980 roku)
6. PATCHWORK ( z nie wydanego materiału na płytę 1994 rok)
7.PATCHWORK ( z nie wydanego materiału na płytę 1994 rok)
8.JERZY GRUNWALD – You Know ( z płyty „So Much To Say” Polskie Radio S.A 2007)
9. JERZY GRUNWALD – I’m Emotional
( z płyty „So Much To Say” Polskie Radio S.A 2007)
10.RIVERSIDE – 02 Panic Room ( z płyty “Rapid Eye Movement” Mystic Production 2007)
11.RIVERSIDE – Lucid Dream IV (z maxi singla „02 Panic Room” Mystic Production 2007)
12. KASA CHORYCH – Jak się czujesz ze mną w łóżku (nagrania pochodzą z koncertu w białostockim radiu PIK 2007 rok)
13.KASA CHORYCH – Kapitan (nagrania pochodzą z koncertu w białostockim radiu PIK 2007 rok)