To taki był łamaniec myślowy, z tym, że się z Tobą zgadzam
Romantyzm powiadasz? Heh - mam go chyba aż zanadto, może też jestem zbyt delikatny, dlatego tak a nie inaczej odbieram niektóre treści. Jeśli umiesz, to mi wytłumacz po co w tekście był ten nóż i to umieranie, dla mnie kolejny zły pomysł. Cała reszta tekstu na wysokim poziomie i nagle ni z gruchy ni z pietruchy kompletny niewypał, oczywiście można napisać, że nie dwa słowa są złe, tylko że 98% innych jest dobre (tak jak z traktorem, który miał 3 koła dobre
) ale ja tak pisał nie będę. Pragnę w tym miejscu ponownie zwrócić uwagę, na to jak ważne jest nawet jedno słowo. Odnośnie grafiki(animacji) ta sama historia, motyw z językami - porażka, motyw z nożem i umieraniem - porażka, a szkoda, bo reszta, zwłaszcza animacje postaci grającej na gitarze i harmonijce są moim skromnym zdaniem REWELACYJNE. Jaromi chyba się uparł, żeby w każdym przejawie swej twórczości przedobrzyć z jakimś elementem.
Ciesze się natomiast Paul, że masz odmienne zdanie i że Tobie się to podoba, gdyby nie ty, musiałbym sam sobie odpowiadać
No i pozdrawiam ciepło