Wczorajsza audycja Andrzeja Jerzyka
Okolice Bluesa była w całości poświęcona twórczości zagadkowej postaci jaką niewątpliwie jest Marvin Pontiack.
Doszło do niej dzięki skutecznym namowom naszej forumowej braci.
Audycja była wyjątkowa. M.P, to dość kontrowersyjna "postać - duch". Andrzej stanął przed nie lada wyzwaniem.Przedstawienie postaci w takiej formie aby jego twórczość do nas dotarła,wzbudzała emocje jest godna podziwu
Jedni się zachwycali, inni mniej
Bezsprzecznym jednak faktem jest to, iż nasz Jerzyk pokazał nam,ze liczy się z naszymi gustami i opiniami. Potrafi być elastyczny i skłonnym do współpracy. O Jego wielkości pisać można wiele, każdy Go zna, więc wie o czym mówię
Ale przejdźmy do rzeczy
Biorąc powyższe fakty pod uwagę, pozwolę sobię coś zaproponować, może jest to zbyt śmiałe z mojej strony, ale liczę na to,ze Andrzej nie będzie miał mi tego za złe -
( Właśnie razem słuchamy sobie audycji Piotra Zduńczyka i On biedny nawet nie wie,ze ja tu za plecami knuję taki plan
Wyobraźcie sobie,że przez pierwszy tydzień miesiąca, w specjalnej zakładce - każdy z nas wytypuje jedną, jego zdaniem wyjątkową płytę i wybierze z niej dwa utwory. Po czym krótko uzasadni swój wybór.
Po tygodniu, Andrzej, według własnego uznania wybierze kilka propozycji i przedstawi je raz w miesiącu w swojej poniedziałkowej audycji
Jednak aby to wszystko nie było nazbyt proste, każda osoba, która przystąpi do tej zabawy musi wziąć na siebie obowiązek dostarczenia wszelkiego rodzaju materiału informacyjnego na temat swojego typu - jeżeli oczywiście AJ uwzględni jego typ, jako ten, który w owej audycji się ukaże.
To niewątpliwie przyczyni się do podniesienia naszego poziomu wiedzy. Na pewno sprawi frajdę naszemu Forumowemu Ojcu, który musi dbać o edukacje jakże licznej gawiedzi.
Ponadto nie będzie dla Niego zbytnio kłopotliwe, po podkreślam, jeszcze raz - my odpowiadamy za poziom owej audycji
Pełna integracja - to kolejny plus...
PS Andrzejku, jeżeli popełniam foux pax, proszę o wybaczenie.Znam Cię jednak na tyle dobrze,że wiem,ze nie dostrzeżesz w tym niczego złego
( ale mam tupecik
)