Zaczn? od rzeczy wa?nych:
. nie znaj?c Ci? osobi?cie zawsze my?la?em o Tobie dobrze i podziwia?em Twoj? kultur? i dyplomacj? w wypowiedziach. Szanuje Ci? za to.
Janku dzi?kuje za pozdrowienia!!!
Odwzajemniam je dla Ciebie i Wszyskich Tu zagl?dajacych...
macie racj? Al nie zawsze mo?e sobie pstrykn?? zdj?cie z takimi personami jak Dorota i Janek...
...piszesz ?e Forum to miejsce na wypowiedzi wlasnych pogl?d?w. Czy?by by?y jakies wyj?tki ze jednym wolno a drugim nie? No ja tylko wyrazi?em sw?j pogl?d kieruj?c go do Andrzeja S... ale jak to m?wi? uderz w st??, a no?yce same...
Nie chce sie rozpisywa?, ale dochodze do wniosku, i? nie czytasz dok?adnie moich post?w. A mo?e i czytasz ale nie bardzo rozumiesz o czym pisz?. C?? to pewnie moja wina...
Nie przypominam sobie ?ebym kiedykolwiek i kogokolwiek dziwnie i agresywnie atakowa? na tym forum. Dyskutuj? z pogladami innych podpierajac je prawie zawsze argumentami(kt?re mo?na podwaza? oczywi?cie!). Staram sie zawsze zachowa? tyle kultury aby m?c spojrze? adwersarzom w twarz bez wypiek?w na twarzy. Nie przypominam sobie tak?e ?adnej sprawy z forumowiczk? G. ( jak ty to insynuujesz). A je?li ju? tak by?o i ta pani tak odczula kt?r?? z moich wypowiedzi to prawdopodobnie jej problem. Znam s?owo PRZEPRASZAM i nieraz go u?ywam kiedy zachodzi potrzeba. Nigdy nie jest moim celem obra?a? - dlatego nie mam za co przepraszac i w tym przypadku. Powiem wiecej prawdopodobnie nie ja to, ktos inny pr?dzej czy p??niej bezwiednie naruszy? by jej delikatno??... By? mo?e jest zbyt delikatna ?eby na tym forum bywa? w dyskusjach. Przykro mi...
C?? ka?dy z nas ma sw?j styl - i ja mam taki - lubi? ?artowa? i w tym celu pos?uguje sie tak?e emotikonami
- pewnie nie zwracasz na to uwagi - ja tak
. Tak tez by?o i w przypadku komentarza na kt?ry tak agresywnie zareagowa?es.
Na koniec powiem Ci tylko tyle ?e nie ma co szuka? dziury w ca?ym bo zorganizowanie koncertu nawet z artystami o mniejszej renomie ni? nam serwuje ostanio
Jurek Wojciechowski jest naprawd? trudne. Tak samo jest z fotografi?.
Andrzej Staszok nie jest zwyk?ym fotografem - on jest, czy Tobie to odpowiada, czy nie - artyst? i spos?b jego kadrowania jest z pewnosci? zamierzony. Dlatego uwa?am ?e uwagi pod adresem tych Pan?w z Twojej strony sa po prostu nietaktem. Trudno musia?em to nazwa? bo sam o to si? prosi?e?. I wypowiadam si? w tych tematach bo nie s? mi obce i przeciwie?stwie do Ciebie Fotografuj?, gra?em i organizowa?em.
My?le jednak iz jeste? m?od? osob? i mn?stwo czasu przed Tob?, kt?ry da Ci wiele okazji do przekonania si? ze nie warto tylko marudzi?. I nie namawiam Cie do bezkrytycznego przyjmowania wszystkiego jak leci, oj nie! Lepiej troche podzia?a?...
Nale?e do ludzi otwartych, kt?rzy wierz? i lubi? ludzi dlatego my?l?, ?e po tych naszych przyd?gawych postach bedziemy nadal forumowymi kolegami zanurzaj?cymi uszy w g?ebinach muzyki w ca?ym szerokiom jej znaczeniu...
Tutaj si? to zacz??o i mysl?, ?e tu si? to sko?czylo...(mam taka nadzieje)
Przepraszam Wszystkich ktorych ta dyskusja nie bardzo dotyczy.
Jeszcze raz pozdrawiam rockowo-bluesowo-jazzowo
Paul David - nie wierny s?uchacz audycji Jazz Noc? oraz nie sta?y uczestnik koncert?w cyklu Jazz w Muzeum