a pomy?l sobie ?e teraz ten 12 latek zacznie interesowa? si? muzyk?, mo?e nie od razu, bo za m?ody jest, ale ju? teraz Jego serce b?dzie w 12 taktach bi?o, p??niej si?gnie po gitar? a za 20 lat b?dziemy mie? kolejnego mistrza Bluesa, a tak mo?e si? nie spe?ni? i b?dzie zwyk?ym cz?owiekiem, gdzie dla muzyki nie b?dzie miejsca. Mo?e to g?upie, ale wierze ?e tak poznaje sie muzyk?, przez przypadek, ja chyba jestem najlepszym dowodem
, przecie? ja nie planowa?em aby w radiu us?ysze? Ry?ka Riedla, a p??niej przez ca?y dzie? nuci? ten sam utw?r - jako ma?y ch?opiec. Az w ko?cu kto? us?ysza? i pokaza? mi drog? gdzie to znajd? ....
A teraz nie ma dnia ?eby nie my?la?, jak w Gorlicach zrobi? koncert:), jak zdoby? kas? i jecha? na koncert i co dobrego dla muzyki mog? zrobi?
A co do Naszej muzyki czy wolimy nale?e? do odbiorc?w elitarnych czy popularnych do jest temat do dyskusji i ka?dy z nas b?dzie mia? inne zdanie, cho? przyznam si? ?e ja praktycznie zdania nie mam, ja s?ucham to co mi si? podoba i nie pacz? na innych, co oni s?uchaj? i jakie maj? zdanie na temat muzyki,