No to mo?e ja co? napisz?... jako ?e niby to dla mnie to wszystko itd... Troch? jestem tym speszona.
Ale, co jeszcze nie zosta?o napisane, ca?y wyst?p by? dla mnie zupe?n? niespodziank?!! Nie przysz?o mi nawet na my?l, ?e taki show mi szykuj?. Wszystko im si? uda?o jako? wyt?umaczy?: ?e perkusj? zamontowali na dzisiejszy koncert Highwaya, mikrofon jako? tam pod??czyli, bo mo?e kto? b?dzie chcia? przem?wi?, nawet zgrabnie uda?o im si? sprawi? ?ebym przez ca?y dzie? nie znalaz?a si? ani na chwil? w Fanaberii, a? do 19:45!!
A sprawcami wydarzenia byli moi rodzice oraz Andrzej i Anna Jerzykowie. I jestem i za to dozgonnie wdzi?czna, bo pozwolili mi prze?y? jeden z najlepszych wieczor?w w moim ?yciu! jeszcze nigdy taki sk?ad nie gra? specjalnie dla mnie... niesamowite uczucie.
Jasiu, bardzo si? ciesz?, ?e dobrze Ci si? gra?o, rado?? muzyk?w ze wsp?lnego grania zawsze najbardziej mnie cieszy na koncertach
A w waszym przypadku rado?? ta bije ze sceny w ka?dym utworze! Uwierz mi, ?e dla odbiorc?w r?wnie? jest to sk?ad marze?
No, niech Wam b?dzie, uwielbiam Was! Raz napisz?, to nie powinno by? uznane za nadmierne podlizywanie. .. Czy nie?
?a?uj? jedynie, ?e przez t? niewiedz? sprawi?am by? mo?e przykro?? kilku ludziom ze ?rodowiska koncertowo-bluesowego, nie sk?adaj?c im zaproszenia. Po prostu nie s?dzi?am, ?e ta impreza a? tak bardzo trafi w te nasze klimaty
Teraz szczerze tego ?a?uj?..
Pozdrawiam serdecznie
Trzymajcie si? wszyscy ciep?o
Dzi?kuj? za obecno??, ?yczenia, prezenty... A co najwa?niejsze - ciesz? si?, ?e wszyscy obecni r?wnie? bawili si? dobrze! Nawet je?li z bluesem nie mieli nic wcze?niej wsp?lnego.
?ycz? wszystkim forumowiczom, ?eby mieli okazj? cho? raz w ?yciu poczu? si? tak jak ja wczoraj.