Witam wszystkich!!!!!
Moi drodzy!
Dzis o godz. 0:05 w TVP 2 b?dzie "N?? w wodzie"!!
Zach?cam wszystkich z Was, kt?rzy jeszcze nie mieli okazji go obejrzec.
Przyznam, ?e mia?em pewne opory by o tym pisac, gdy? w pewien spos?b emisja tego filmu koliduje z nasz? audycj?, ale mam nadziej?, ?e b?dzie mi to wybaczone bior?c pod uwag? fakt, ?e muzyk? do tego filmu skomponowa? nieod?a?owany Krzysztof Komeda. Bior?c pod uwag? p??n? por?, polecam nagrac film, dzi?ki czemu unikniemy te? dylemetu zwi?zanego z wyborem (audycja - film)
Jest to chyba m?j ulubiony film, wiec oczywiscie zakupi?em dvd - jesli ktos sie ?adnie u?miechnie, to mog? udost?pnic
A tak przy okazji - jak wiadomo Krzysztof Komeda skomponowa? muzyk? do wielu film?w Romana Pola?skiego i gdyby nie jego tragiczna ?mierc, pewnie ta wsp??praca trwa?a by bardzo d?ugo. Pierwszym filmem Pola?skiego, do kt?rego Komeda skomponowa? muzyk? (nie jestem tego pewien) by?a szkolna etiuda filmowa "Dwaj ludzie z szaf?", kt?ra trwa?a zaledwie 14 min. I tutaj m?j apel - Je?eli kto? z Was posiada wspomniany przeze mnie film i zdecyduje si? mi go udost?pnic - bede dozgonnie wdzi?czny. Dodam, ?e poszukuj? go ju? 3 lata. Zadowoli mnie r?wnie?, je?li kto? z Was mog?by podes?ac mi "Ko?ysanke" z tej etiudki. Mam j? tylko w wykonaniu S.A.T. oraz Sextetu Ptaszyna (zarestrowana w czasie Bielskiej Zadymki Jazzowej) - uwielbiam ten utw?r!!!!
Ostatnio s?ysza?em te? "Ko?ysanke" w audycji Tomka Ma?ego Kotyli (nie pamietam kto to wykonywa?)