autor: Andrzej Jerzyk`e » grudnia 6, 2006, 9:51 pm
Napawa mne to wielk? rado?ci?ci? ?e cieszycie si? na "Blues Traveler". Kiedy? dosta?o mi si? na forum za Johna Popera. I w?a?ciwie nie wiem dlaczego. Ja po prostu jestem bezkrytyczny wobec tej Orkiestry. Dzi?ki wsp??autorowi tych audzcji, Zbyszkowi Walczakowi, ju? w roku 93 po raz pierwszy zagra?em "Blues Traveler". Przez te wszystkie lata pojawi?y si? wszystkie Ich kr??ki, za wyj?tkiem w?a?nie ostatniego, kt?ry proponuj? w poniedzia?ek. To doskona?a Formacja, a najlepsze kr??ki to 1, 2 i 3. Oczywi?cie tylko moim skromnym zdaniem. Wiem ?e nie jest ?atwo si? z nimi zaprzyja?ni?. Ale je?eli ka?dej p?yty pos?uchacie par? razy, nie b?dziecie si? mogli bez nich oby?. Naprawd? spr?bujcie! Zgadzam si? ?e po ?mierci Boba Sheehana (bas), muzyka jakby si? zmieni?a. "Blues Traveler" spokornia?o nieco i nie ma ju? tak wielu zakr?conych ?semek i jazdy bez trzymanki. A i Popper mniej u?ywa harmonijki. Ale zawsze mo?na znale?? par? intryguj?cych kawa?k?w i takie te? chc? przedstawi? Wam tego wieczoru.
Andrzeju! Mi?o Ci? b?dzie wita? na stronie.
Robercie! To dobra p?yta Sue Foley
Micha?! Indiguanes na tym kr??ku na szcz??cie powr?cili do korzeni.
Ostatnio zmieniony grudnia 6, 2006, 11:54 pm przez
Andrzej Jerzyk`e, łącznie zmieniany 2 razy