Dziś otrzymałem od red. Andrzeja Matysika informację dotyczącą INTERNATIONAL BLUES CHALLENGE A.D. 2010 w Memphis, którą czytać możecie przede wszystkim na stronie "Delty"
Ale pozwoliłem sobie umieścić ten tekst także i w tej zakładce, bo bez cienia wątpliwości, jest najbardziej odpowiednia!!! Mam nadzieję że Kora i Antek mnie nie skrzyczą!!!
żródło:http:
http://www.delta.art.pl/www/sec_blues.html
poniedziałek 16.02.09 | 09:54
KTO CHCE JECHAĆ NA IBC 2010?
Dzisiaj proponujemy zabawę w zgadywanie:
Pyt.: Kto pojedzie w przyszłym roku (ZA DARMO - zwrot kosztów plus dieta na hotel i jedzenie!!) na International Blues Challenge (Memphis, Tennessee, 20-23.01.2010)?
Odp.: Ten, kto wygra Baltic Blues Challenge (Eutin, Niemcy, 30-31.10.2009).
Pyt.: Kto pojedzie (ZA DARMO - zwrot kosztów plus dieta na hotel i jedzenie!!) na Baltic Blues Challenge?
Odp.: Zespół i duet lub solista, których wybiorą w specjalnym głosowaniu prenumeratorzy kwartalnika Twój Blues. Wykonawcy ci zmierzą się z artystami z innych nadbałtyckich krajów. Zwycięzca każdej z kategorii pojedzie do Memphis.
Pyt.: Na kogo będą mogli głosować nasi prenumeratorzy?
Odp.: Na muzyków (w dwóch kategoriach: zespół składający się z maksimum pięciu osób i solo/duo), którzy zgłoszą chęć udziału w tym konkursie.
Pyt.: JAK MOŻNA ZGŁOSIĆ SIĘ DO UDZIAŁU W INTERNATIONAL BLUES CHALLENGE 2010?
Odp.: WYSTARCZY WYSŁAĆ E-MAIL NA ADRES
delta.art.pl@gmail.com W tytule wiadomości proszę wpisać "Baltic Blues Challenge - zgłoszenie", a w tekście wiadomości - nazwę zespołu i skład. Lista zespołów, które się zgłoszą i dostarczą wymagane dane, zostanie przestawiona prenumeratorom kwartalnika Twój Blues, którzy oddadzą swe głosy na specjalnych kartach do głosowania.
UWAGA! NA ZGŁOSZENIA CZEKAMY DO 5 MARCA 2009!!
...........................................................................................................
ZOBACZ TAKŻE
Łatwiej i... taniej do finału IBC w roku 2010 (01.02.09) »
Znamy zwycięzców IBC (08.02.09) »
IBC - kolejna relacja (12.02.09) »
© Delta
No to w takim razie i my rutaj, możemy pobawić się w zgadywankę!!!
Jak dla mnie, J.J. Band, Romek Puchowski lub Marek Wojtowicz!!!