tytu? orginalny:Ostr?w
FANABERIA - Kto powinien zagra??
Ireneusz Banachowicz
Sk?d: Ostr?w Wielkopolski
Wys?any: 12-08, 15:34 Temat postu: [OSTR?W] FANABERIA - Kto powinnien zagrac?
Jaki zesp?? weg?ug Was powinnien zago?ci? w FANABERIA Jazz - Blus Club? Oczekujemy Waszych propozycji...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tommi
Sk?d: Ostr?w Wlkp.
Wys?any: 12-08, 16:02 Temat postu:
Warty uwagi zesp??, kt?ry jeszcze niegra? w naszej okolicy to SZULERZY. Kielaczek si? chyba ze mn? zgodzi
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
andrew
Wys?any: 12-08, 19:31 Temat postu:
TEKSASY
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Czesiek
Wys?any: 12-08, 20:16 Temat postu:
Ja widzialbym kilka z naszego podw?rka min .Cree i Scigani
Monika
Sk?d: Ostrzesz?w
Wys?any: 15-08, 21:10 Temat postu:
Seven B by?oby w dech?
Wys?any: 15-08, 21:27 Temat postu:
Jak dla mnie to ?CIGANI pozdrawiam
Karo
Wys?any: 15-08, 22:06 Temat postu:
a ja proponuje TIPSY DRIVERS z Pabianic s?ucham plyty i..s? rewelacyjni
prawdziwie bluesowi
Andrzej R.
Sk?d: Ko?min WLKP
Wys?any: 16-08, 16:24 Temat postu:
Moja propozycja to: " ZDROWA WODA" s?ysza?em ich na koncercie w Jarocinie. Graj? super.
Wys?any: 18-08, 00:20 Temat postu: Kto ?
Ja chetnie zobaczy?bym w fanaberii .... Gang Olsena, Banaszak & The Best i Obstawe Prezydenta ... to nieliczni ktorzy maja od pierwszych do ostatnich dzwiekow wspanialy przekaz i kontakt z publicznoscia a co najwazniejsze nie smuca i mile zaskakuja swoim profesjonalizmem
Czekamy na ich koncery w Fanaberii
Pawe Freebird Michaliszyn
Wys?any: 18-08, 01:46 Temat postu: Re: [OSTR?W] FANABERIA - Kto powinnien zagrac?
Ireneusz Banachowicz napisa?:
Jaki zesp?? weg?ug Was powinnien zago?ci? w FANABERIA Jazz - Blus Club? Oczekujemy Waszych propozycji...
Pozdrawiam i dziekuje za zaproszenie
Pawel Freebird Michaliszyn
Dajcie Zdrowa Wod?..
Potrafia southern rockowo przy?oi?...
0 62 7420090 MUZAK
www.republika.pl/lynyrdskynyrd/muzak.html
..."Szukam odpowiedzi i prawdy
W tym oceanie k?amstw..."
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Puziol
Wys?any: 19-08, 22:15 Temat postu: Jutro w Fanaberii
Jestem ciekawy czy po koncercie na rynku chlopaki z Banaszak & The Best dadza sie namowic na spotkanie a moze kilka dzwiekow w Fanaberii?
Micha? Kielak
Sk?d: Bydgoszcz
Wys?any: 19-08, 22:26 Temat postu:
no ciekawe, hmmmmmm
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BJK
Wys?any: 20-08, 07:54 Temat postu: Re: Jutro w Fanaberii
Puziol napisa?:
Jestem ciekawy czy po koncercie na rynku chlopaki z Banaszak & The Best dadza sie namowic na spotkanie a moze kilka dzwiekow w Fanaberii ?
TAK
Banaszak &The Best
b?d? w FANABERII
i bedzie wielka jump-bluesowa jazda
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Basman
Sk?d: Gorlice
Wys?any: 20-08, 09:23 Temat postu:
Bluesmobile.
To sobie znowu z nimi przyjad? do Ostrovii
Wys?any: 20-08, 09:40 Temat postu:
BLUESMOBILE
mo?e bed? we wrze?niu ?
to przyjedziesz - czuj sie zaproszony
pozdrawiam Ciebie i galicyjsko-?emkowska ziemi?
BJK
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Basman
Sk?d: Gorlice
Wys?any: 20-08, 12:03 Temat postu:
Dzi?ki Beno.
W og?le mo?e si? uda wcze?niej, bo teraz mam fajn? robot? i b?de czasem w okolicach
Sk?d: SouthPyrland
Wys?any: 21-08, 11:20 Temat postu:
Gang Olsena,Obstawa Prezydenta,Zdrowa Woda no i JJ Band!Ale czy to mo?liwe?
Wys?any: 22-08, 19:28 Temat postu:
Ja tez jestem za "ZDROWA WODA"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stanley-1
Sk?d: Glog?wek
Wys?any: 22-08, 20:11 Temat postu:
..lubie jak piwko pieni..koncert u nas na zamku pamietam sprzed kilku lat..zdrowej wody...
te? ?wietna grupa...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jacek J
Wys?any: 22-08, 22:21 Temat postu: Kto ?
Ja ponownie chcialbym uslyszec Bnaszak & The Best to co zrobili ostatnio w Fanaberii przeroslo moje oczekiwania A jam z Benkim i Andrzejem to posumowania wspanialej rodzinnej atmosfery
Czekamy na Banaszak & The Best w Ostrowie mysle ze jeszcze w tym roku a moze tak w 31.12 w Sylwestra ?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hans
Sk?d: Ruda Sl. Zdroj
Wys?any: 24-08, 16:48 Temat postu:
Irek ! to mog? Ci zrobi? taki " ?l?ski Desant " Gang Olsena, Cree, ?cigani, Coolish Blues Session, Jan " Kyks " Skrzek no mo?e bym i nam?wi? Twojego imienika z gitar?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Go??
Wys?any: 24-08, 19:24 Temat postu:
w fanaberii grasz za friko lub za jakies grosze z bilet?w
juz nikt sie nie nabierze na ten numer
Ireneusz Banachowicz
Wys?any: 25-08, 13:37 Temat postu:
Anonymous napisa?:
w fanaberii grasz za friko lub za jakies grosze z bilet?w
juz nikt sie nie nabierze na ten numer
Witam, chcia?bym zdementowa? t? nieprawdziw? informacj? najprawdopodobniej stworzon? przez konkurencje lub inn? osob? kt?rej przeszkadza dynamiczny rozw?j klubu Fanaberia. ?aden z zaproszonych dotychczas zespo??w nie gar? "za friko" , bo mam nadziejje i? w/w "Go??" nie ma chyba namy?li Jam sesion odbywaj?ce si? po koncertach na rynku, nigdy nie s?ysza?em aby jakikolwiek zesp?? bra? za Jam sesion jakie? pieni?dze! A i tak wszystkie zespo?y dotychczas bior?ce udzia? w Jam Sesion takie jak m.in. Blues Flowers, Banaszak & The Best by?y bardzo zadowolone z wyst?pu w Fanaberii! Tak?e zarzut kierowany od osoby kt?ra i tak nie ma odwagi aby napisa? t? nieprawdziw? informacje oficjalnie jest jak najbardziej nieprawdziwa! Przyk?adem jest cho?by wrze?niowy koncert zespo?u Korek lub odbyty ju? koncert zespo?u Jaros?aw Bothur Quartet. Z ca?ym szacunkiem do Pana "Go?cia" ale k?ama? te? trzeba umie?!
Serdecznie pozdrawiam wszystkich klient?w Fanaberia Jazz - Blues Club i zapraszam ju? na 2 wrze?nia na koncert zespo?u KOREK.
FANABERIA Jazz - Blues Club
ul. Chopina, Ostr?w Wielkopolski
mailto:
info@fanaberia-club.w.pl
mobile: (0) 508 921 341
B?d? na bie??co ->
http://fanaberia-club.host.sk/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
W2JANEK
Sk?d: Warszawa
Wys?any: 25-08, 14:17 Temat postu:
Nie ma sie co wsciekac przez jakiegos dupka, moze jemu chodzi o to zeby zaistniec, zreszta o ile sie orientuje niedawno zmienil sie wlasciciel Fanaberii i slychac o tym lokalu teraz same sympatyczne wiesci. A wracajac do tamatu to ja optuje za grupa "ZDROWA WODA". To byloby cos, przyjechalbym specjalnie z Warszawy.
Wys?any: 25-08, 14:25 Temat postu:
pierwsze..to niepodpisany post...wi?c nie ma sie
co martwi?...choc rozda?ni? ludzi...na nas napisali do sanepidu ?e w lokalu w zlewozmywaku k?piemy ma?ego..trza miec wyobraznie...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ireneusz Banachowicz
Wys?any: 25-08, 14:28 Temat postu:
Ludzie s? naprawd? niesomwici...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stanley-1
Wys?any: 25-08, 14:31 Temat postu:
..przez to trza na wesolo to wszystko..bo jak sie cz?owiek znerwuje jeszce ?y?ka peknie...i kto straci ??
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ireneusz Banachowicz
Wys?any: 25-08, 14:35 Temat postu:
...no tak, ale tak to my mozemy odbierac a inni moge patrzec na to z pogarda...
mailto:
info@fanaberia-club.w.pl
B?d? na bie??co ->
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wys?any: 25-08, 14:36 Temat postu:
..."Z ca?ym szacunkiem do Pana "Go?cia" ale k?ama? te? trzeba umie?! ..."
Irku ..z szacunkiem???
kopa w ty?ek i tyle.
Zycze Wam samych sukces?w.No i oczywiscie jak juz Wam mowilem, mozecie liczyc na moje radiowe wsparcie
Pozdrawiam serdecznie
0 62 7420090 MUZAK
Ireneusz Banachowicz
Wys?any: 25-08, 14:42 Temat postu:
Pawe Freebird Michaliszyn napisa?:
Irku ..z szacunkiem???
kopa w ty?ek i tyle.
...
Mo?e i masz Pawle racje ale wiesz... mnie niw wypada
Dzi?ki WELKIE Pawle ?e jeste? z nami!
mailto:
info@fanaberia-club.w.pl
B?d? na bie??co ->
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wys?any: 25-08, 15:01 Temat postu:
Irku ..z szacunkiem???
kopa w ty?ek i tyle.
Zycze Wam samych sukces?w.No i oczywiscie jak juz Wam mowilem, mozecie liczyc na moje radiowe wsparcie
Pozdrawiam serdecznie
0 62 7420090 MUZAK
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Benedykt Kunicki
Wys?any: 25-08, 15:18 Temat postu:
potwierdzam s?owa Irka ,zespo?u Blues Flowers i Banasza and The Best byly bardzo zadowolone z pobytu i jam session w Fanaberia jazz blues club i tylko zyczy? sukces?w na bluesrockowojazzowej drodze.
Ireneusz Banachowicz
Wys?any: 25-08, 15:22 Temat postu:
Bardzo mi?o us?ysze? takie s?owa o tak WIELKIEJ osoby jak Pan Panie Benedykcie! Serdecznie pozdrowienia od ca?ej za?ogi FANABERIA Jazz- Blues Club
mailto:
info@fanaberia-club.w.pl
B?d? na bie??co ->
Bartic
Sk?d: Wroc?aw
Wys?any: 25-08, 15:25 Temat postu:
pisa?em to w innym temacie, ale tutaj z przyjemno?ci? powt?rz?, ?e by?em zadowolony z bluesowego wieczoru w fanaberii. klimat jest 'the best' (a s?ysza?em, ?e lepszy ni? kiedy?)... tylko doradzam zainwestowa? w sprz?t, bo mikrofon by? padni?ty.
pozdrawiam
(nie u?ywam du?ych liter)
blues lues!
Luke
Sk?d: Kalisz
Wys?any: 25-08, 18:17 Temat postu:
Bardzo ch?tnie wybra?bym si? na koncert KRZAKa w Fanaberii. Z pewno?ci? wydarzenie to mocno zarysowa?o by si? w historii Pub'u. Swoj? drog? Irku, ?ycz? powodzenia i szybkich sukces?w w kszta?towaniu nowego rozdzia?u Fanaberii!!!
Ireneusz Banachowicz
Wys?any: 25-08, 18:53 Temat postu:
Bardzo dzi?kuje Luke. A o Krzak`u to pomy?limy
mailto:
info@fanaberia-club.w.pl
B?d? na bie??co ->
bluesmaniak
Wys?any: 25-08, 19:03 Temat postu:
poniewa? Fanaberia wstartowa?a 25 czerwca 2005 roku...bylem na stronce..moze przyda?aby si? ksiega gosci...a po?aczenie praktycznego z przyjemnym daje mozliwo?? przetrwania...i to wa?ne by znale?? miejsce dla ambitnej muzyki z ktorej trudno wy?yc i ktora trzeba dofinansowywa?
taka jest prawda...znam to ze swojego do?wiadczenia i kilku muzyk?w ktorzy sie za to wzi?li po prostu poddali sie...jako pierwszy raz ogladaj?cy zdjecia powiem ?e przydalaby sie ciep?a reklama tego co tam jest , bo troch? sztywno...bez
obrazy jako uczciwe moje zdanie z tego co zaprezentowano..no ale wszystko przed...sam musia?em zmnieniac moje przewidywane koncepcje bo zycie i praktyka sa motorem zmian..a takie s?awy polecaja wi?c zycze powodzenia..mo?e kiedy? trafi?...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bartic
Sk?d: Wroc?aw
Wys?any: 25-08, 21:02 Temat postu:
ja bym chcia? us?ysze? 'voodoo' live
(nie u?ywam du?ych liter)
blues lues!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Luke
Sk?d: Kalisz
Wys?any: 26-08, 00:12 Temat postu:
Zapomnia?em........ Najlepsz? imprez? w Fanaberi zagra?by SWAWOLNY DYZIO!!!
...o ile jeszcze chopy graj?...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stanley-1
Wys?any: 26-08, 00:29 Temat postu:
..kiedy? gral koncert u nas ...z nog? w gipsie....
boniu to by?a jazda....
Stanley-1
Wys?any: 26-08, 00:30 Temat postu:
...na plenerowym koncercie...
Stanley-1
Wys?any: 26-08, 00:35 Temat postu:
..wszystko zalezy jaka jest publika i czego potrzebuje..zreszta chyba by?a na stronie ankieta jaka muzyk? chcieliby bywalcy s?ucha?...znam dobra kapele Extra Mocne Combo...Lider pogrywa tez z kapela Czeczela ..---------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------
kasia
Wys?any: 26-08, 12:25 Temat postu: Korek w Fanaberii
Dowiedzia?am si?, ?e Korek zagra w Fanaberii!!
od stu lat szukam ich muzyki ! znam tylko Bal u Pana Boga, bardzo si? ciesz?, ?e zagraj? u Was
Kasia z Kalisza
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Andrzej Jerzyk`e
Wys?any: 26-08, 22:30 Temat postu:
Ju? w najbli?szych "Okolicach Bluesa" 5-wrze?nia w Radiu Centrum (106.4) poniedzia?ek godzina 23:00 zagram "KOREK", ale nie b?dzie "Balu", b?d? inne kawa?ki i to du?o lepsze!!!
Wys?any: 27-08, 01:51 Temat postu:
..no to bede mia? okazj? ich pierwszy raz w zyciu
pos?uchac...ten internet to jest super...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mich@?
Wys?any: 27-08, 07:13 Temat postu:
czy kto? mi mo?e powiedzie? o kt?rej KOREK
zagra w Fanaberii, musz? by? na tym koncercie, a mo?e mi to skomplikowa? praca
Tomasz Marek
Wys?any: 27-08, 15:18 Temat postu:
Witaj Mich@le!!!
Korek w Fanaberii startuje o godz. 21.00
Pozdrawiam i zapraszam hej!!!
Tomasz Marek
Wys?any: 28-08, 13:26 Temat postu:
Przypominam Wszystkim, ?e koncert zespo?u KOREK w Fanaberii odb?dzie si? 02.09.2005 (PI?TEK) godz. 21.00, a nie jak jest to podane na stronie 03.09!!!
Pozdrawiam
Wys?any: 28-08, 21:09 Temat postu:
Tomasz Marek napisa?:
Przypominam Wszystkim, ?e koncert zespo?u KOREK w Fanaberii odb?dzie si? 02.09.2005 (PI?TEK) godz. 21.00, a nie jak jest to podane na stronie 03.09!!!
Pozdrawiam
Hi Fanaberiarze..
Informujcie mnie na bie?aco co macie w planach. Najlepiej na priva freebird@poczta.onet.pl
a ja b?d? zach?ca? s?uchaczy w mojej audycji jak tylko potrafie najlepiej.
Mozecie na mnie liczyc!!!!Pozdrawiam
..............................
Pierwszy Wieczor nie tylko Rockowy juz 7.09.05..
Zajrzyjcie na strone audycji; sukcesywnie dopisuje kapele ktore pojawia sie w tej pierwszej po wakacjach audycji..Zapraszam serdecznie....
0 62 7420090 MUZAK
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ada?13
Wys?any: 01-09, 08:10 Temat postu:
nie wiem kto powinien zagra?, ale wiem, ?e jutro wybieram si? do Was na "Korka", pozdro dla wszystkich!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
robert-korek
Sk?d: Tarnowskie G?ry
Wys?any: 01-09, 09:49 Temat postu:
Witam bluesmaniak?w! Gor?co wszystkich zapraszamy (tak?e Ciebie Ada?13) na nasz koncert w Klubie Muzycznym "Fanaberia" w Ostrowie Wlkp. jutro tj 02.09 o godz.21.00 startujemy. Mamy nadziej? spotka? tam wszystkich, kt?rzy nas znaj?, jak i tych, kt?rzy us?ysz? nas po raz pierwszy, do zobaczenia!