tak sobie czytam i sam już nie wiem, o co chodzi???
niestety nie było mi dane w tym roku zobaczyć na żywo Muła, ale
ale to co zobaczyłem i usłyszałem rok temu wystarczy mi abym wyrobił sobie zdanie na ten temat.
I choć można mieć wiele zarzutów do Tangerine, to proszę mi powiedzieć, czy jeszcze dwa lata temu kto wierzył, że będš w Polsce gociły TAKIE zespoły !!!
chylę więc czoła przed Tangerine, że wkładajš swojš kasę w organizację włanie tych zespołów!!!
Fakt, cena za koncert Gregga, to skandal, ale to, że nowa gitara Gibson Les Paul Standard kosztuje 9000zł to też skandal - widocznie tak musi być
Tangerine spełnia nasze marzenia, bez dwóch zdań!!!
Ja wydałem masę kasy na mój nowy instrument i tylko to powstrzymało mnie przed przybyciem na te koncerty. Mam nadzieję, że Muły będš nas odwiedzać teraz co roku
Warto zauważyć, że Mule jest zespołem nietuzinkowym, i nie boję się użyć stwierdzenia, że jest to zespół, który będzie legendš tak jak Hendrix czy Led Zeppelin.
Od dawna brakowało zespołu grajšcego tak, jak jeszcze nikt nie grał, grajšc to, co już wszyscy grali!!!
BĘDĽC WIADKAMI KONCERTÓW GOV'T MULE JESTEMY WIADKAMI NARODZIN LEGENDY - podejrzewam, że tak włanie czuli się ci, którzy byli wiadkami koncertów Led Zeppelin, czy Hendrixa.
Pozdrawiam wzystkich zaMulonych