he... jak już pisałem nie mam dostępu do bandu. co mogę sam skleić ? nie potrafie grać na perksuji, na organach, gitarze, ani saxofonie. nie interesują mnie "bity" chce się pokazać na instrumentalach. może gdy byś był na moim miejscu to byś zrozumiał
ps. nie mam zamiaru nic wydawać. to są moje (mogę tak to nazwać?) luźne kawałki.
ps 2. mam reasona i siedzę w tym od jakiś 6 lat. i przez ten czas nauczyłem się, że nie da się z sampli zrobić jazzowego instrumelntalu. można zrobić jedynie beat oparty na jazzowych samplach, który nie idzie z moją zajawką. wolę przyciąć normalne instrumenty w normalnych jazzowych kawałach i to pokleić tak aby mi pasowało.
i łatwo mówić, że jest to mało kreatywne i nie uczciwe - ale wole to niż siedzieć i patrzeć bezczynnie na zegar który nęka. nie mam wyboru, biore tylko tło - mixujac również robię tak ,żeby wokal był jako główny instrument. pisze zawsze jaki jest oryginał, bardziej fer być nie umiem. sorry
swoją drogą tak myślałem, że będzie lekki bunt o to tutaj
zrozumiałe dla mnie w sumie. dla tego głupio było mi zakładać temat ogólnie, ale założyłem i niech będzie już